Hirdetés

Három újabb Trónok harca előzménysorozat készülhet el

|

Az HBO a jelek szerint még részletesebben be szeretné nekünk mutatni George R. R. Martin fantasyvilágát.

Hirdetés

Az HBO-s Trónok harca egészen elképesztő sikereket ért el, habár viszonylag csúnya nyomott hagyott az egész sorozaton a kaland lezárása, amivel rengetegen nem voltak megelégedve. Ennek ellenére valószínűleg még láthatjuk majd Westerost a képernyőkön, hiszen több előzménysorozatot is tervez az HBO, ráadásul közben egy újabb ilyen jellegű alkotásról érkezett hír, illetve még az is előfordulhat, hogy kapunk egy animációs sorozatot is.

Hirdetés

Úgy fest, hogy a rajongóknak nem kell beérniük ennyivel, ugyanis a The Hollywood Reporter és a Deadline információi szerint még három előzménysorozat ötlete felmerült a csatornánál. Az egyik ilyen a 9 Voyages munkacímet viseli, és a Róma alkotója, Bruno Heller állhat mögötte. Ennek a spin-offnak a középpontjában elméletileg a The Sea Snake becenevű Lord Corlys Velaryon állhat, akit egyébként Steven Toussaint játszik majd egy másik előzménysorozatban, a House of the Dragonban.

A másik felmerült spin-off a 10,000 Ships címet kapta, és Nymeria hercegnő történetét mesélheti el, aki nem mellesleg a Martell-ház egyik jól ismert őse, és ő alapította meg Dorne királyságát is. Ez a kaland nagyjából 1000 évvel a Trónok harca cselekménye előtt játszódik, szóval igencsak komoly időutazásra invitálhatja a nézőt. Végül szó esett még egy harmadik előzménysorozatról is, ami Királyvár egy nem éppen tiszta és barátságos részén, a hírhedt Bolhavégen játszódhat. Ez az a hely, ahol például Tengerjáró Davos és Gendry Baratheon született.

Azt mindenképp fontos hozzátenni, hogy ezek egyelőre csak ötletek, tehát nem garantált, hogy mindhárom koncepcióból lesz végül sorozat is. Persze a rajongók valószínűleg örülnének, ha visszatérhetnének Martin fantasyvilágába, hiszen sajnos jelenleg megsaccolni is nehéz volna, mikor érkezhet meg A tűz és jég dala hatodik kötete, amelyre már nagyon régóta várnak az olvasók.

Szerintetek milyen témából lehetne még jó Trónok harca spin-offot készíteni? Esetleg Robert Baratheon lázadásából?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)