Hirdetés

Harrison Ford az Indiana Jones 5-ben átadja a stafétát?

|

Nem Shia LaBeouf lehet az utódja, nála sokkal meglepőbb.

Hirdetés

Harrison Ford még 78 évesen is nagyon menőn néz ki Indiana Jones gúnyájában, de azt be kell látnunk, hogy a nagyszerű színész felett már eljárt az idő, és ez lesz valószínűleg az utolsó film, amiben az ikonikus karakter bőrébe bújik.

A franchise-t azonban valószínűleg nem szeretnék befejezni a producerek, így viszont szükség lenne egy utódra. A kristálykoponya királysága után adná magát, hogy Shia LaBeouf legyen az, de a legújabb pletykák alapján nem ő a befutó. 

Hirdetés

The Daily Mail jelentése alapján ugyanis a Star Wars és Indiana Jones szériák producere, Kathleen Kennedy nagy és merész változtatásokat hajt végre az új rész kapcsán, ami a brit újsághoz közeli források szerint abban nyilvánulhat meg, hogy a 36 éves Phoebe Waller-Bridge (Megszállottak viadala, Crashing, Fleabag) egyelőre ismeretlen karaktere veheti át a stafétát Indiana Jones-tól és válhat főszereplővé. Az információ hitelességét senki sem igazolta, szóval kezeljétek fenntartásokkal és ne kezdjétek el élezni a kaszákat Kennedy nevét skandálva.

Az Indiana Jones 5 a jelenlegi tervek szerint 2022. július 29-én érkezik a mozikba. Ti örülnétek neki, ha Harrison Fordot Phoebe Waller-Bridge váltaná, vagy valaki mást látnátok szívesen helyette?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)