Hirdetés

Harrison Ford csatlakozott az MCU-hoz, és nem is akármilyen szerepben

|

Kicsit nehéz elképzelni, hogy Red Hulk lesz belőle, de várjuk ki a végét.

Hirdetés

Döntött a Marvel, Harrison Ford veszi át az idén elhunyt William Hurt helyét a Marvel Cinematic Universe-ben. Pontosabban a Slashfilm erősítette meg a The Hot Mic With John Rocha and Jeff Sneider podcast értesülését, mely szerint a 80 éves színész Thaddeus "Thunderbolt" Ross szerepében bukkan majd fel, azaz az egyik főszerepet játssza a készülő Thunderbolts-filmben.

Az antihősöket Avengers-stílusban összehozó mozi az 5. fázis záródarabja lesz, többek közt Yelena Belovával, Taskmasterrel és Ghosttal. Az eredeti képregények szerint Rossból lesz a Red Hulk; nem tudni, Harrison Ford is erre a sorsra jut-e, nagyon kíváncsiak vagyunk, merre viszi a történetet Kevin Feige és csapata.

Hirdetés

Az is kiderült továbbá, hogy még csak nem is ez lesz Ford első MCU-filmje, mivel a karakter felbukkan az Anthony Mackie-vel a főszerepben forgatott Captain America: New World Orderben, igaz, ott még inkább csak cameózik a színész, de legjobb esetben is csupán mellékszerepet kap. Utána azonban nem kell sokáig várnunk, mert a következő Amerika Kapitányt 2024. május 3-án, a Thunderboltsot pedig július 26-án mutatják be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)