Hirdetés

Harrison Ford rebootolná az összes klasszikus filmet, amiben játszott

|

A 75 éves színésznek esze ágában sincs pihenni, sőt, szíve szerint az összes filmjét újraforgatná. Eddig egész jól halad.

Hirdetés

Ősszel kerül a mozikba a Harrison Ford és Ryan Gosling főszereplésével készülő Blade Runner 2049, ami egy új generációval ismerteti majd meg Rick Deckard történetét, de nem ez az egyetlen franchise, amit Ford vissza szeretne hozni a köztudatba.

Egy rajongó a San Diego Comic-Conon kérdezte meg a színészt, hogy tervez-e visszatérni a legnagyobb filmjeihez, amire Ford csak annyit válaszolt:

Abban biztos lehetsz.

Persze mondhatjuk, hogy csak a közönségnek akart imponálni, de már igencsak benne van a dologban: a Star Wars VII-ben utoljára játszotta el Han Solo szerepét, amiben sokak szerint az elmúlt évek legjobb alakítását nyújtotta, néhány hónapon belül pedig a már említett Blade Runner 2049 is a mozikba kerül. Azt is tudjuk, hogy a színész már aláírt az Indiana Jones 5-re, ami várhatóan 2020-ban debütál a vásznon.

És hogy milyen filmek vannak a tarsolyában, amiket előhúzhat egy reboot kedvéért? Ott van Jack Ryan karaktere a Férfias játékok- Végveszélyben párosból, ezt a karaktert azonban azóta többen is megformálták. Ott van viszont A szökevény és A kis szemtanú, utóbbi rebootjára évek óta várnak már a rajongók.

Ti milyen szerepben látnátok szívesen legközelebb Harrison Fordot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)