Hirdetés

Harrison Ford is csatlakozhat az MCU-hoz, ráadásul egy régi karakter térhet vissza általa

|

Elvileg a Thunderbolts mozira szeretnék megnyerni a Marvel Studios fejesei Harrison Fordot.

Hirdetés

Már egy ideje tudjuk, hogy készül a Marvel Studios berkein belül a Thunderbolts mozi, az a csapatfilm, ami az MCU antihőseit válogatja majd össze egyetlen formációba. Képregényes fronton a csapathoz elég sok köze volt annak a Thaddeus Ross tábornoknak, aki bizony az MCU korábbi filmjeiben is fontos szerephez jutott (sőt, ott már nem csak katonai vezető, hanem az Egyesült Államok külügyminisztere).

Adná magát tehát, hogy ebben a kalandban is visszatérjen, a karaktert alakító William Hurt azonban 2022 márciusában elhunyt - korábban a Fekete Özvegy, a Bosszúállók: Végjáték, a Bosszúállók: Végtelen háború, az Amerika Kapitány: Polgárháború, valamint a 2008-as A hihetetlen Hulk filmekben láthattuk őt ebben a szerepben.

A hírek szerint a Marvelnek lenne egy remek ötlete arra, hogyan hozzák vissza Thaddeus Rosst: egészen egyszerűen egy színészcserét akarnak eszközölni (nem ez lenne az első ilyen az MCU-n belül, és biztosan nem is az utolsó), az viszont egészen döbbenetes, mekkora nevet akarnak behozni a néhai Hurt helyére.

Hirdetés

Azt pletykálják ugyanis, hogy a stúdió a 80 éves Harrison Fordot szeretné leszerződtetni erre a szerepre. Arról egyelőre semmit sem tudni, hogy mindehhez mit szól vagy szólt Ford. Bőven benne van a pakliban, hogy egészen egyszerűen köszöni szépen, de nem kér a dologból. Belsős források szerint egyelőre nincs aláírt szerződés, ennek oka persze lehet az is, hogy még folynak a tárgyalások, de az is, hogy Ford passzolta a felvetést. 

Thaddeus Ross visszahozása egyébként már csak azért is nagyon érdekes lenne, mert a képregényekben belőle válik a Vörös Hulk. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)