Hirdetés

Harrison Ford még 78 évesen is nagyon menő Indiana Jones gúnyájában

|

Az Indiana Jones 5 forgatási fotóin láthatjuk a címszereplőt alakító színészt, illetve egy másik ismerős arcot.

Hirdetés

A jelenlegi tervek szerint jövőre érkezik meg a következő Indiana Jones, amiben természetesen visszatér a legendás régészprofesszort alakító Harrison Ford, de más ismert színészek is tiszteletüket teszik majd a filmben.

Korábban már kaptunk fotókat a forgatási munkálatok kapcsán, azonban nemrég újabb adag kép érkezett, amelyen nemcsak a címszereplőt alakító színészt, hanem még valakit megleshetünk.

Hirdetés

Több forgatási fotó is érkezett az Indiana Jones 5-ről, így láthatjuk például Indiana Jones jelmezében a 78 éves Harrison Fordot, de néhány fotón az 54 éves Toby Jones is szerepel. A Daily Mail által közölt fényképek között rengeteg olyat találni, amelyek a Skót-határvidéken készültek, de akad olyan anyag is, ami az Angliában található Bamburgh-kastélynál készült, és egy klasszikus, látszólag a názikhoz tartozó motor is feltűnik rajta.

A jelek szerint tehát sínen van a következő Indiana Jones forgatása, ami nem olyan régen vette kezdetét. Így pedig az is simán előfordulhat, hogy a munkálatok közben készül még néhány kép, amelyek valószínűleg hamar meg is jelennek majd az interneten.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)