Hirdetés

Harrison Ford megsérült az Indiana Jones 5 forgatásán

|

A Disney hivatalos közleményben tudatta, miként hat ez az Indiana Jones 5 munkálatokra.

Hirdetés

A 2016-ban bejelentett Indiana Jones valahogy nagyon nehezen akar összejönni: az első premierdátumot 2019 júliusára tűzték ki, majd további csúszások után Steven Spielberget James Mangold váltotta a rendezői székben, tavaly pedig a koronavírus miatt kellett 2022 júliusára tolni a megjelenést.   

Ezért is volt megnyugtató fejlemény, hogy nemrég végre elkezdődött a film forgatása, a kiszivárgott fotókon pedig magát Fordot is láthattuk a legendás öltözékében. Most azonban úgy tűnik, hogy ismét gondok támadtak a produkcióval, a 78 éves sztár ugyanis lesérült az egyik jelenet próbáján.

Hirdetés

Az értesülést a Deadline szellőztette meg először, majd a Disney hivatalos közleménye tisztázta a dolgot:

"Harrison Fordnak megsérült a válla egy harci jelenet próbája során. A gyártás folytatódik, amíg döntés születik a megfelelő kezelésről, s ha szükséges, a következő hetek során átszervezésre kerül a forgatás ütemterve."

Magyarán a Disney még nem beszél a munkálatok leállításáról és csúszásról sem, így az is elképzelhető, hogy az eset nem lesz hatással a premier dátumára.

Az átszervezés sem feltétlenül jelentené ezt, hiszen kis szerencsével talán megoldható, hogy Ford gyógyulása alatt más jelenetekkel haladjanak.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Már csak reménykednünk kell, hogy a közönségkedvenc régészprofesszort alakító színész sérülése nem túl komoly, és gyorsan felépül.

Nem ez az első alkalom, hogy Ford fizikailag is megszenved egy nagy visszatérést: a Star Wars: Az ébredő erő forgatásán egy hidraulikus ajtó törte el a Han Solót alakító színész lábát, amiért később be is perelték a film készítőit.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)