Hirdetés

Harrison Ford nélkül is folytatódhat az Indiana Jones franchise?

|

A Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy beszélt arról, hogy lehetséges-e ez.

Hirdetés

Elképesztő belegondolni, de a legutóbbi Indiana Jones filmet, A kristálykoponya királyságát 15 éve mutatták be, és bár kapott hideget-meleget, mégis jó érzés volt újra látni Fordot, ahogy a legendás kalapjában csattogtatja az ostorát. Aki szeretné újranézni az eddigi részeket vagy pótolni, az napokon belül megteheti a Disney+-on, mivel fel fog kerülni az összes film. 

Hamarosan mozikba kerül az Indiana Jones és a sors tárcsája, amely az első kritikák alapján nem lett olyan jó, mint ahogyan azt a rajongók várták, ennek ellenére mégiscsak fontos része lesz a szériának, hiszen - ahogyan azt Harrison Ford többször is megerősítette - ebben fog utoljára a világhírű kalandor bőrébe bújni, és úgy tudja, hogy többet Jones sem fog előkerülni. 

Hirdetés

Persze naivság lenne azt gondolni, hogy a Disney el fogja engedni egy ilyen jó hírű brand kezét, pláne annak fényében, hogy a Variety tavaly novemberben arról értesült, állítólag sorozatokon és spin-offokon is ötletelnek az illetékesek.

Mivel A sors tárcsája premierje már nagyon közel van, újfent felmerült a kérdés, hogy mit hoz a jövő a széria számára, a Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy pedig a Dagobah Dispatch podcastben beszélt egy kicsit erről, többnyire rébuszokban: 

"Ez Harrison utolsó kalandja, így tekintünk az Indy franchise-ra. Úgy értem, az igazat megvallva ha bármit is csinálnánk, azok lehet, hogy tévésorozatok lennének, de semmit sem azért tennénk, hogy Indiana Jones-t helyettesítsük. Harrison Ford öt filmben játszotta, nagyon különleges és annyira egyedi, ahogy magáévá tette ezt a szerepet. Mi - Steven [Spielberg] egyetértésével - egyszerűen nem tennénk ilyet."

A James Mangold (Az aszfalt királyai, Logan - Farkas) által rendezett Indiana Jones és a sors tárcsája június 29-én kerül a hazai mozikba. Ti mit gondoltok Kennedy szavairól?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)