Hirdetés

Íme a Harry Potter színdarab szereplőgárdája

|

Hivatalosan is nyilvánosságra került, hogy kik játsszák el majd a nyolcadik Harry Potter sztorit a színházban, és már fotókat is kaptunk.

Hirdetés

J.K. Rowling és Jack Thorne írták a Harry Potter sorozat következő részének számító Cursed Child történetét. A sztori szerint 19 évvel járunk a 7. könyv történései után, amikor is Harry agyondolgoztatott aurorként próbál felelős családapa lenni.

Kicsivel több, mint 2 nap múlva lesz az első előadás, így épp itt az ideje, hogy át is nézzük a stábot. A fotókon láthatjuk a szereplőket teljes harci díszben.

Elsőként a Malfoy család mutatkozott be. Az idősebb Draco szerepét Alex Price kapta, míg fiát, Scorpiust Anthony Boyle játssza majd.

A Weasley család fotóin Paul Thornley mosolyog Ron szerepében, Hermionét pedig Noma Dumezweni alakítja. Rose Granger-Weasley, Ron és Hermione lánya, akit Cherelle Skeete játszik.

Jamie Parker, Sam Clemmett és Poppy Miller alakítja majd az idősebb Harry Pottert, fiát Albus Pottert és feleségét Ginny Pottert.

Pár nappal ezelőtt egy videót is kaptunk arról, hogy hogyan is készültek a fenti képek.

Az első előzetes bemutató 2 nap múlva lesz, a nagyközönség számára pedig júliusban lesz a világpremier.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)