Hirdetés

Harry Potter - újabb spin-off filmek várhatóak

|

A Legendás állatok és megfigyelésük után újabb mellékhajtásokkal bővülhet Harry Potter filmes univerzuma.

Hirdetés

A Harry Potter és a Halál Ereklyéi 2. résszel kimúlt a Warner Bros. fejőstehene és gőzerővel kereste a lehetséges utódot, amit a közelmúlt bejelentése alapján J.K. Rowling további, a Harry Potter univerzumában helyet kapó mellékszálak képében találta meg.

A Legendás állatok és megfigyelésük (Fantastic Beasts & Where to Find Them) filmváltozatáról tehát már lehullott a lepel, de a Warner nem éri be ennyivel és a Bleeding Cool kiderítette, hogy további két spin-off film címét regisztrálta be a kiadó, így nagy rá az esély, hogy a Bogar bárd meséi (The Tales of Beedle the Bard) és A kviddics évszázadai (Quidditch Through the Ages) is a vásznon kötnek ki.

Természetesen a lefoglalt védjegyek nem csupán a filmekre terjednek ki, hanem sorozatra, képregényre, mindenféle médiumra, tehát ha bejön a Warner számítása (márpedig a megcélzott korosztály vevő Harry Potter fantáziavilágára), akkor egy újabb jól jövedelmező franchise-t építhet ki.

További részletek nem derültek ki a fenti adaptációkról, de meglepő lenne, ha nem J.K. Rowling írná a további két forgatókönyvet is, hiszen a Legendás állatok és megfigyelésük szkriptjét is ő jegyzi. Ti szeretnétek egy önálló kviddics mozit?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)