Hirdetés

Megkezdődött a Harry Potter előtörténetének forgatása

|

A Warner elkezdte Angliában a Legendás állatok és megfigyelésük (Fantastic Beasts and Where to Find Them) című film forgatását, aminek forgatókönyvét természetesen J.K. Rowling írta.

Hirdetés

Bár a Harry Potter-sorozat véget ért már négy éve, nem maradnak a mágikus világ történetei nélkül a mozirajongók sem. A legújabb film a Roxfortban használt egyik tankönyv, a Legendás állatok és megfigyelésük elkészítéséről szól majd, és már el is kezdődött a forgatása Angliában.

Amint azt nemrég megtudtuk, a főszerepben Eddie Redmayne-t láthatjuk majd, aki nemrég Oscart is kapott A mindenség elméletében nyújtott alakításáért, ezúttal pedig az említett tankönyv szerzőjét, Goethius Salmandert alakítja. A két női főszerepet a Beépített hibából és a Gengszertkorzóból ismerős Katherine Waterston, és a Dig és Transparent című sorozatokban feltűnt Alison Sudol játsszák, valamint csatlakozott a szereplőgárdához Colin Farrell is.

Bár a Legendás állatok és megfigyelésük története jó hetven évvel a Harry Potter-regények sztorija előtt játszódik, a filmen rengetegen dolgoznak majd , akik a hét regény feldolgozását sikerre vitték. A visszatérő David Heyman producer mellett ugyanazok felelnek majd például a speciális effektekért is, akik a Potter-filmekben végezték ugyanezt a munkát. A bemutatóra még rengeteget kell várnunk, ez csak 2016 novemberében esedékes, legalábbis az Egyesült Királyságban.

Mit gondoltok, milyen lesz a spinoff-film?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)