Hirdetés

Harry Potter és az elátkozott gyermek - nem készül belőle film

|

Sok rajongó reménykedett benne, ha már könyv formában is megjelenik Harry Potter kalandjának nyolcadik része, akkor a mozivászonra való adaptálásába is belefoghatnának. Az írónő ezt másképp gondolja.

Hirdetés

Újra fellángolni látszik a Harry Potter láz: megjelent az első előzetese az ebben az évben debütáló Legendás állatok és megfigyelésük filmnek, aztán nemrég az is kiderült, hogy nem csak egy, nem is kettő, hanem rögtön három filmet terveznek, és egy trilógiával bővül a Harry Potter világ.

2016. július 31-én fog megjelenni a nyolcadik Harry Potter kötet, az elátkozott gyermek, egy nappal a színházi bemutató után. Sokak reménykedtek benne, hogy a Warner Bros. ezt a kötetet is megfilmesíti, de az írónő, J.K. Rowling eloszlatta a spekulációk felhőjét Twitter válaszában: "Attól tartok rosszul hallottad, az elátkozott gyermek egy színdarab. Habár a Legendás állatok és megfigyelésük trilógia lesz"

Ti örültetek volna egy 8. filmnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)