Hirdetés

Legendás állatok sorozat készül

|

Harry Potter varázslókkal és különleges teremtményekkel teli univerzuma tévésorozattal bővül.

Hirdetés

Elsőként a Variety számolt be arról, hogy rövidesen még nagyobbra hízik a J.K. Rowling könyveit, valamint a belőlük készült Harry Potter és Legendás állatok filmeket is magába foglaló Wizarding World. Az új produkció a Warner és a BBC egymásra találásának eredményeként testet öltő sorozat Rowling varázslatos teremtményeinek eredettörténetét járja körbe, valamint annak a kérdését, hogy miként kapcsolódnak a bolygónkat napjainkban benépesítő állatokhoz.

Hirdetés

Talán már kitaláltátok, hogy az egyelőre Fantastic Beasts: A Natural History munkacímen futó alkotás inkább dokumentarista, semmint dramatizált, azaz ebben a sorozatban aligha fognak bekövetkezni nagy horderejű, az egész világot megrázó események. A stáb a londoni Természettörténeti Múzeummal (Natural History Museum) működik együtt, amely maga is kiveszi a részét a már nem maximális, de még mindig mérhető hőfokon izzó Harry Potter-lázból egy dedikált kiállítás formájában. A Fantastic Beast: The Wonder of Nature a filmek varázslatos teremtményeit használja fel arra, hogy közelebb hozza a látogatókhoz a valóságban is elképesztő állatokat. A műsor házigazdája Stephen Fry lesz, azon kevés élvonalbeli brit színészek egyike, aki még egyetlen Harry Potter, vagy Legendás állatok filmben sem szerepelt. Igaz, hogy sosem látott még életében kentaurt, sem pedig főnixet, de ő narrálta a hangoskönyveket, emiatt nem ismeretlen számára a világ.

Nektek hogy tetszik az elképzelés? Megnézitek majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)