Hirdetés

Eladó Harry Potter gyerekkori otthona

|

Na nem a Dursley család házáról van szó, hanem Harry családjának Godric's Hollowban lerombolt egykori otthonáról.

Hirdetés

Persze a valóságban a Lavenhamben található családi ház a sötét varázsló pusztításától mentes állapotban van. Azok a Harry Potter rajongók, akik éppen új otthont keresnek, most megvehetik álmaik házikóját, már amennyiben le tudják szurkolni ért az 1,3 millió dolláros vételárat. Ez nagyjából 338 000 000 forint.

Hirdetés

Ha csak nem raboltátok ki mostanában a Gringotts termeit, akkor jó eséllyel nem fog otthon csörögni ennyi aprópénz. Aki mégis úgy dönt, hogy megvenné az angliai házat, az több lesz 6 hálószobával, 2 konyhával, és egy jókora nappalival.

A Harry Potter története szerint James és Lily Potter ebben a házban éltek, és bujkáltak a sötét varázsló, Voldemort elől, addig, amíg az meg nem találta őket otthonukban, és meg nem ölte a párt, majd le nem rombolta a házat. A sztori szerint Godric's Hollowban található épületet először a Harry Potter és a Halál ereklyéiben láttuk elpusztított valójában.

Aki éppen új otthont keres, megfelelő mértékig rajong J.K. Rowling varázsvilágáért, és még a megfelelő mennyiségű zöldhasú is pihen a széfében, az ne habozzon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)