Hirdetés

Mindig is szerettél volna egy menő roxfortos sálat? Nem sokára köthetsz egyet magadnak!

|

Januárban érkezik a Harry Potter: Knitting Magic című könyv, mely rengeteg mintát tartalmaz azon rajongóknak, akik nem restek megragadni a kötőtűt. Nagyit megfűzni ér!

Hirdetés

Ha a farsangi vagy halloweeni bulik legkevesebb energiabefektetést igényló jelmezeit nézzük, akkor ezek között mindenképp ott van Harry Potter, akinek kerek szemüvege, az udvaron talált botból eszkábált varázspálcája, és filctollal felrajzolt villám alakú sebhelye szinte elengedhetetlen tartozéka az ilyen jellegű rendezvényeknek. Azoknak, akik valami igényesebb jelmez készítésével szeretnék leróni tiszteletüket a varázsvilág előtt, hamarosan megjelenik egy kötésmintákat tartalmazó könyv, melyben rengeteg jópofa Harry Potter témájú dolgot találunk.

Hirdetés

A gyűjteményt Tanis Gray állította össze, aki már 9 könyvet jelentetett meg kötés témában, de dolgozott Martha Stewarttal és az HBO-val is. A könyv több mint 200 oldalon keresztül mutatja be az ötleteket és 28 mintát tartalmaz, melyek között akadnak teljes ruhák, kiegészítők, tárgyak lények és állatok is - többek között mindannyiunk kedvenc hóbaglya, Hedvig is.

Ha szeretitek J. K. Rowling varázsvilágát és szabadidőtökben szívesen kötögettek, akkor január 28-ig várnotok kell, ugyanis akkor jelenik meg a  Harry Potter: Knitting Magic, egyelőre magyar terjesztéséről nem tudunk, de ha esetleg lenne ilyesmi, mindenképpen szólunk nektek, főleg ha elég hangosan csattogtatjátok türelmetlenül a kötőtűket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)