Hirdetés

14 millió forint értékű lopott Harry Potter relikvia miatt ítéltek el egy brit férfit

|

A Warner Bros. Studios egykori alkalmazottja varázspálcákat, kulcstartókat, kitűzőket tulajdonított el.

Hirdetés

A Warner Bros. nem szerénykedik, folyamatosan tolja a különböző potteres  ajándéktárgyakat, amik még most is elképesztő mértékben fogynak. Üst alakú bögrétől a gyönyörűen kialakított, cserébe egészen drága (és nem működő) varázspálcákig mindent vehetünk, amitől életminőségjavulást remélünk.

Hirdetés

A 35 éves Adam Hill 2017 decembere és 2018 márciusa között 36935 angol font, átszámolva több mint 14 millió forint értékben vett magához mindenféle ajándéktárgyakat, amiket aztán az eBay-en adott tovább. Összesen 1040 terméket töltött fel, melyek egy részét a munkahelyéről küldte el. Akkor vált gyanússá kollégáinak, amikor észrevették, hogy az asztala alá rejtett merchök egyik napról a másikra eltűnnek. Elfogásakor kocsijában 12 további, feltehetően eladásra szánt tárgyat találtak, a házkutatás során pedig még több került elő. Tizennégy hónap börtönre ítélték 18 hónapra felfüggesztve, és 250 órát kell ledolgoznia a St Albans koronabíróságon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)