Hirdetés

Harry Potter-es sminkecsettel lesznek teljesek a hétköznapok

|

Harry Potter fangirlök figyelem, csakis ilyen egyedi sminkecsetekkel lehet igazán varázslatos a napi makeup rutinotok!

Hirdetés

Magukat vagy barátnőjüket nem sminkelő férfi olvasóink most egy kicsit forduljanak el, nekik valószínűleg nem valók az alábbi ecsetek. A Storybook Cosmetics, ami egy frissen alakult,  három hölgytagból álló kozmetikai termékeket gyártó vállalkozás első nagyobb projektje egy Harry Potter inspirálta kollekció. A termékek nem is lehetnének aktuálisabbak, hiszen a legfrissebb könyvnek (amely mellesleg a  jövőhéten jelenik majd meg magyarul), illetve a jövő hónapban debütáló Legendás állatok és megfigyelésüknek köszönhetően a Harry Potter őrület sokadik aranykorát éli.

Habár a sminkecsetek hivatalosan nem licencelt termékek (a pirosító ecset csak teljesen véletlenül néz ki úgy, mint a bodzapálca *kacsint*), egyértelműen J.K. Rowling varázsvilága inspirálta a pálca kinézetű fashion segédeszközöket. A készletben található egy korrektor, pirosító, kontúr, illetve két szemhéjárnyaló ecset. Ezen a linken tudjátok megrendelni. Előfordulhat, hogy valaki nem érzi úgy, hogy kihasználná a készlet minden darabját, de akkor is megérheti a beruházás, mert lássuk be, minden igazi geek csaj sminkes polcán vagányan mutatnának a pálca kinézetű sminkecsetek.

Az alábbi galériában közelebbről is megvizsgálhatjátok a pálca-ecset szettet, amelyhez a rendelőknek még egy Storybook Cosmetics-es bársonyszütyő is jár.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)