Hirdetés

Ritkán látunk ennyire lenyűgöző rajongói grafikákat

|

Harry Potter-, Pokémon-, Trónok harca-, Star Wars-, Marvel- és DC-rajongók, erre tessék!

Hirdetés

Időről időre belefut az ember olyan ügyes művészekbe az interneten végtelen pusztaságában, akik lélegzetelállító fanartokat alkotnak szabadidejükben. Nos, az Apolar művésznevet használó grafikus munkái mindenképp ennek a legkiemelkedőbb kategóriáját képviselik.

Hirdetés

Képei között található egy csomó olyan csoda, ami a Harry Potter-univerzumhoz, a Marvel és DC képregényfilmekhez, a Pokémonhoz, netán a Star Wars vagy a Trónok harca világához kapcsolódik. Közülük a szerintünk legjobbakat megnézhetitek az alábbi galériában, de mindenképp azt tanácsoljuk, hogy ide kattintva látogassatok el Apolar hivatalos DeviantArt oldalára is, ahol megtaláljátok az összes munkáját. Bőven van miből válogatni, szerencsére nem csak végtelenül tehetséges, hanem egyúttal nagyon termékeny művész is.

Nektek melyik a kedvenc képetek tőle? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)