Hirdetés

Egy rajongói film lenne a legjobb Harry Potter előzmény?

|

Egyesek egészen odáig merészkedtek, hogy a rajongók által készített Harry Potter mozi a Legendás állatok és megfigyelésüket is lepipálhatja.

Hirdetés

Nem volt minden Harry Potter rajongó megelégedve a Legendás állatok és megfigyelésük mozival, közülük pedig akadtak olyanok is, akik inkább elképzelték saját előzményfilmjüket. Ez lett a Voldemort: Origins of the Heir, amely készítőket leginkább a Harry Potter és az elátkozott gyermek színdarab inspirálta.

A fan film történetének középpontjában Griffendél Godrik egyik leszármazottja, Grisha Mac Laggen áll. Az ifjú boszorkány egy különös ügy nyomába indul, ugyanis a Hugrabug család egyik sarját, Hepzibah Smith-t megmérgezte saját házimanója. A nyom kihűlt, de Laggen úgy gondolja, hogy sötét mágia állhat a történtek hátterében, konkrétan Tom Rowle Denem, vagyis Voldemort felel mindezért. 

Hepzibah Smith neve ismerős lehet a Harry Potter könyvek olvasóinak, az ő birtokában volt Hugrabug Helga kelyhe és Mardekár medálja, amelyekből később ugyebár horcruxok készültek. 

A Voldemort: Origins of the Heir rajongói filmen 2016 eleje óta dolgoznak. Először egy Kickstarter kampány segítségével akarták finanszírozni a munkálatokat, de a tervnek a Warner Bros. hamar véget vetett és lelőtték a projektet, később viszont valamiféle megállapodás született a stúdió és a kreatív rajongók között. A most közzétett előzetes arra enged következtetni, hogy az alkotók jól haladnak a forgatással, elmondásuk alapján pedig már idén ősszel az egész Voldemort: Origins of the Heir megtekinthető lesz a YouTube-on.

Nektek tetszene egy ilyen előzményfilm? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)