Hirdetés

Új élőszereplős Harry Potter tévésorozat készülhet az HBO Maxre

|

Még csak a munka elejénél járnak, de úgy fest, sorozatos formában is bővíteni akarja a Warner a Varázsvilágot.

Hirdetés

Alig pár órája számoltunk be arról, hogy még nagyobbra nőhet Harry Potter univerzuma, ugyanis Wizarding World franchise komoly bővítését tervezi a Warner Bros, a brand élére pedig új vezető állt Tom Ascheim személyében. Nos, nem kellett sokáig várnunk az ezt követő első bombahírre sem: az említett cikkben Paca még arról írt, hogy nem lepődne meg, ha az HBO Maxre Harry Potter sorozat is készülne egyszer, és kapaszkodjatok meg, pontosan ez a helyet.

A munka még csak korai szakasznál tart, de a Hollywood Report szerint tényleg készül egy élőszereplős Harry Potter spin-off tévésorozat, legalábbis elkezdődtek annak előkészületei. 

Hirdetés

Még szinte semmit sem lehet egyelőre tudni a streamingplatformon elrajtoló szériáról, nem ismert az sem, hová kell majd elhelyezünk a sorozatot a nagy Harry Potter idővonalon. A Hollywood Reporter beszámolója fényében a WarnerMedia illetékesei még csupán ott tartanak, hogy a megfelelő írókat és ötleteket szeretnék egy nagy mágikus kalap alá összevonni, szóval tényleg az út elejénél járunk, nem a közeljövőben fog megérkezni az első évad. 

Azt sem szabad elfelejteni, hogy a mostani tervezgetés még korántsem jelenti, hogy a Warner végül tényleg meg is rendeli a teljes sorozatot, szóval bár érthető az öröm, azért ne rohanjatok még az utcára varázspálcákat lengetve - ez most egyébként sem lenne a legjobb ötlet. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)