Hirdetés

Harry Potter témájú szobákkal csábít egy amerikai szálláshely

|

Ha végre ki mernénk merészkedni otthonainkból és esetleg repülőre is ülnénk, akkor egy kellemes, varázslatos Harry Potter fogadó vár bennünket.

Hirdetés

Oké, valószínűleg még hónapokra vagyunk attól, hogy irgalmatlan tengerentúli kalandozásra készülhessünk, de az Airbnb egyik lelkes szállásadója azért már felkészült a COVID-19 utáni rohamra. A Floridában található szállóban összeraktak nyolc darab Harry Potter stílusú szobát, és ha nem tudnánk, hogy melyikben szeretnénk megszállni, akkor a Teszlek Süveg, majd segít eldönteni (mármint tényleg).

Hirdetés

Hogy a süveg mennyiben veszi figyelembe a jellemünket, és mennyiben inkább a szabad szobák alapján dönt, az más kérdés, de az élményért megyünk, hát tessék kiegyezni vele. A nyolc szobából egyébként négy a Roxfort négy házának dizájnja köré épült, míg a másik négy között olyan különlegességek vannak, mint a Roxfort Expressz alapján modellezett szoba, vagy a Jövendőmondó terem alapján díszített háló.

A szobákon túl van Tiltott Rengeteg stílusában épített moziterem, és a Kviddics arénára díszített játékterem is, de még a medencét is sikerült feldobni egy mellett felépített varázs sakk sarokkal.

Egyelőre még senki ne rohanjon szobát foglalni, de ha helyre állt a világ (egyelőre még nem úgy fest), akkor itt ki lehet majd heverni, a bezártsággal járó stresszt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)