Hirdetés

Harry Potter tévésorozat készülhet az HBO Maxra, de nem mindenki fog örülni

|

Ha valaki előzményt, folytatást vagy valamiféle spin-offot várt, akkor bizony csalódnia kell.

Hirdetés

A Warner Bros. Discoveryt vezető David Zaslav még tavaly novemberben lőtte be a cég új irányát: kifejezetten a birtokukban lévő legnagyobb franchise-okra, vagyis a Trónok harca, A Gyűrűk Ura és a Harry Potter univerzumokra akarnak koncentrálni. Nos, nagyon úgy fest, hogy több új projekt is körvonalazódni kezd ezen csapásvonal mentél, a Bloomberg ugyanis nemrég arról írt, hogy egy új Harry Potter tévésorozat van készülőben az HBO Maxra.

És most jön a csavar: nem valamiféle spin-offról, előzményről vagy folytatásról van szó, hanem gyakorlatilag egy rebootot kapunk, ismételten J.K. Rowling regényeinek történetét fogják elmesélni nekünk úgy, hogy a széria minden évada egy-egy könyvet dolgozhat fel.

Hirdetés

Ezen felül nem igazán tudni konkrétumokat, illetve a Warner hivatalos bejelentéséig azért kezeljük inkább helyén a dolgot. Mindenesetre ha igazak a hírek, akkor maga J.K. Rowling is kiveszi a részét a munkálatokból, bár messze nem fog annyira belefolyni a projektbe, mint anno a Legendás állatok filmekbe, nem kapott például produceri felkérést sem.

Hogwarts Legacy játék elképesztő sikere megmutatta, hogy nem csak konkrétan Harry Potter történetére érdemes koncentrálni ebben az univerzumban, de úgy tűnik, hogy a Warner mégis biztosra szeretne menni, és megmarad az adaptációnál ahelyett, hogy tovább tágítsa, bővítse a varázsvilágot.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)