Hirdetés

Harry Potter vidámpark nyílik, de sajnos nem a közelben

|

A Warner Bros. megállapodott a japán főváros egyik vidámparkjával, így annak részeként nyílik majd meg a varázsvilágot bemutató szekció.

Hirdetés

Mindig varázslatos visszalátogatni a Harry Potter világába egy-egy könyv újraolvasásával, vagy a filmek újranézésével. Pár év múlva azonban Tokióban járva már a széria ikonikus helyszíneit akár élőben is megcsodálhatjuk, hiszen immáron hivatalos, hogy Harry Potter témájú részleg nyílik a város egyik vidámparkjában.

Hirdetés

A Warner Bros. megállapodott a Toshiamen szórakoztató központtal, hogy a park területén épül meg egy szekció, mely kizárólag J. K. Rowling világára koncentrál majd. Azt gondolnánk, hogy egy ilyen népszerű franchise kapcsán már több ilyen létesítmény található szerte a világban, azonban a most bejelentett park mindössze a második lesz a Londonban található "The Making of Harry Potter" után. 

Azt egyelőre még nem tudjuk, hogy mikor válik látogathatóvá a park, ugyanis az építési munkálatok is csak 2023-ban kezdődnek. Mostanában sok utazást egyébként sem tervezhetünk a koronavírus miatt, de aki mindenképp Harry Potter környezetre vágyik, annak marad a Warner Bros. stúdió túrája Londonban - ide valószínűleg repülőjegyet is olcsóbban találhatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)