Hirdetés

Harry Styles reagált a vádra, mely szerint leköpte Chris Pine-t

|

Kiválóan kezelte az egyébként röhejes műbalhét.

Hirdetés

Azok után, hogy az Oscar-díj átadóján különösebb fennakadás nélkül felpofozhatnak egy humoristát, igazából már nem lepődünk meg semmin, így remekül illik a sormintába az a Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon rögzített jelenet, amely alapján sokaknak úgy tűnik, hogy az énekes-színész Harry Styles Chris Pine ölébe köpött, mielőtt helyet foglalt mellette.

A két férfi Olivie Wilde pszichotrillerében, a szeptember 22-én debütáló Nincs baj, drágámban játszik együtt, melynek forgatásán állítólag komoly feszültségek dúltak a stábon belül. Sokak szerint ennek folytatása az itt visszanézhető inzultus, már ha tényleg köpésről van szó.

Hirdetés

A Twitter mindig ugrásra kész népe alaposan rápörgött a jelenetre, a One Direction korábbi tagja azonban nem igazán vette magára a "botrányt", és nemrég viccelődve reagált a történtekre. Styles New Yorkban lépett fel egy telt házas koncerten, ahol a következő szavakkal köszöntötte a közönséget:

"Csodálatos, csodálatos, csodálatos újra New Yorkban lenni. Csak nagyon gyorsan beugrottam Velencébe, hogy leköpjem Chris Pine-t. De ne aggódjatok, visszatértünk.

- mondta a brit sztár, nagy derültséget kiváltva a jelenlévők sorában. A kommentárból tehát nem tudtuk meg, hogy valóban egy köpést láthattunk-e a filmfesztiválon, így zavartalanul folytatódhatnak a lázas internetes találgatások, amelyeknek még az sem szabott gátat, hogy Pine időközben nyilvánosan cáfolta a köpés-elméletet.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

"Ez egy nevetséges történet - teljes kitaláció, és egy furcsa online illúzió eredménye, amely egyértelműen megtévesztő, és ostoba spekulációkat tesz lehetővé. Csak hogy tisztázzuk, Harry Styles nem köpte le Chris Pine-t. A két férfi között semmi más nincs, csak tisztelet, és minden ellenkező állítás egy szemtelen kísérlet arra, hogy olyan drámát kreáljanak, ami egyszerűen nem létezik."

- közölte a színész képviselője a People magazinnal. Itt és most nem vállalkozunk arra, hogy ítéletet mondjunk a testnedv-támadás megtörténtét illetően, az eset viszont tökéletes pillanatkép a korszellemről, ahol egy ilyen nyilvános köpködés egyrészt már simán elképzelhető, másrészt pedig még foglalkoztatja is az embereket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)