Hirdetés

Harry Potter - ilyen egy kviddics meccs a valóságban

|

Egy telefontársaság sajátos módját választotta a marketingnek: lezavartak egy kviddics meccset a magasban.

Hirdetés

Sok kis mugli álmodozott arról hozzám hasonlóan, hogy milyen klassz lenne egyszer élőben látni egy kviddics meccset, mint amit Harry Potterék is űztek a filmekben és J.K. Rowling műveiben. Ha nem teljesen, de ez az álom pár percre valóra vált.

A videóban látható mutatvány a kolumbiai telefontársaság, a Fandacitos és a The International Business Times jóvoltából valósult meg.

A Hollóhát és a Griffendél színeiben az ejtőernyősök (bocsánat, kviddics játékosok) egy repülőgépből ugranak ki, két gurkó, egy kvaff és egy cikesz kíséretében. A céljuk jelen esetben az, hogy a kvaffot a két ernyős által közrefogott karikán átdobják. Nem könnyítik meg egymás dolgát, ugyanis nem restek lelökni a másikat a seprűről.

A miheztartás végett, az Egyesült Államokban valóban létezik egy Kviddics bajnokság, és több mint 200 csapatot foglal magába, viszont értelemszerűen a repülést kénytelenek elhagyni.

A rajongóknak nem kell sokáig Harry Potter világa nélkül maradniuk, ugyanis novemberben érkezik a Legendás állatok és megfigyelésük, amely 70 évvel A bölcsek köve előtt játszódik majd New Yorkban, a főszerepben az oscar-díjas Eddie Redmayne-nel, a forgatókönyvért pedig maga J.K. Rowling felel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)