Hirdetés

Hát persze, hogy a Black Mirror készítője megfilmesíti 2020-at is

|

Akár egy thrillernek is elmenne az idei év, egy ismert filmes pedig meg is álmodja nekünk.

Hirdetés

Világjárvány söpört végig a világon. Rengeteg időt töltöttünk "karanténban". Kitört a Black Lives Matter. Tovább bonyolódott a Brexit. Amerikában az elnökválasztás nem maradt botrányok nélkül. Elhunyt többek között Sir Sean Connery, Sir Ian Holm, Chadwick Boseman, Ennio Morricone, Csukás István és Eddie Van Halen is.

Ez csak néhány példa a temérdek közül, amik hűen tükrözik, hogy 2020 milyen szélsőséges eseményeket tartogatott az emberiség számára, így nem meglepő, hogy nem csupán a korona-járvány, hanem maga az év is megihletett egyes filmkészítőket. 

Úgy tűnik, hogy a sorsnak nagyszerű humora van, ugyanis a Vulture új cikke szerint az a Charlie Brooker készít egy áldokumentumfilmet a Netflixre a 2020-ról, aki a Black Mirror egyik alkotója.

Hirdetés

A forgatókönyvíró és producer májusban még azt nyilatkozta, hogy a jelenlegi körülmények annyira apokaliptikusnak érződnek, hogy senkinek sincs kedve összeomló társadalmakról szóló sorozatot nézni, ezért a Black Mirror hatodik évadának ideje sem érkezett még el.

Helyette megírja a 2020 filmet, amit a projekthez csatlakozó Hugh Grant árult el a honlapnak nyilatkozva. Grant egy ellenszenves, parókás történészt fog alakítani, akit meginterjúvolnak az év történéseivel kapcsolatban. A produkció Oscar-, 2020 pedig Arany Málna-díjas lehet. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)