Hirdetés

Hát persze, hogy az új Thor film is megkapja a saját Asylum-változatát

|

A Thor: God of Thunder nem meglepő módon éppen a Thor: Szerelem és mennydörgés premierjének napján jelent meg.

Hirdetés

Már nézhető a mozikban a legújabb nagyszabású Marvel-alkotás, a Taika Waititi rendezésében készült Thor: Szerelem és mennydörgés, amelynek főszerepében ismét Chris Hemsworth hősét láthatjuk, mellette pedig olyan színészek bukkannak fel, mint Natalie Portman, Russell Crowe és Christian Bale.

Mint minden blockbusternél, úgy most is előkerült a "mockbuster" változat, azaz az olcsóbb koppintás, és ezúttal az ilyesfajta projektjeiről elhíresült The Asylum volt az elkövető. 

Hirdetés

A Thor: God of Thunder hivatalos szinopszisa szerint Thor gonosztevő bátyja, Loki megszökött Asgardból, hogy megkeresse a Földön elrejtett Yggdrasilt, a kilenc birodalom fáját, amely az univerzum erejét rejti magában. Azt tervezi, hogy az óriási farkasisten, Fenrir segítségével elpusztítja azt és a saját képmására ülteti újra, hogy ő uralkodhasson mindenek felett. Thornak ezért követnie kell Lokit, hogy egy eposzokba illő csatát vívjon vele és egyensúlyban tartsa a két világot.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ha ez nem tüzelt volna fel kellően titeket, akkor az alábbi trailer minden bizonnyal lángra fog lobbantani: 

A Thor: God of Thunder július 8-án jelenik meg a tengerentúlon, ahol néhány moziban vetítik is majd egy héten keresztül. Egyébként nem ez az első Thor mockbuster, amit a The Asylum készített, 2011-ben összehozták az Almighty Thort, akkor éppen a Marvel első Thor filmje kapcsán. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)