Hirdetés

Hát persze, hogy rajzfilmes verzió is készült a Pókember: Nincs hazaút előzeteséből

|

A '90-es évek rajzfilmjeit idézi meg a Pókember: Nincs hazaút előzetese kapcsán készített videó.

Hirdetés

Az már biztos, hogy a Pókember: Nincs hazaút előzetesei hazudnak nekünk, de ettől még piszkosul jól néznek ki az eddig kiadott trailerek, amik pár kreatív elmét is megihlettek. Közzétételük óta több bootleg kedvcsinálót is kaptunk, vagyis sokan újraértelmezték a publikált videókat.

Nekünk az alábbi változat az egyik kedvencünk, ez a verzió ugyanis a klasszikus, 1990-es években vetített Pókember rajzfilmek egyes jeleneteit emeli át úgy, hogy azokkal helyettesíteni lehessen a hivatalos előzetesekben látottakat. 

Hirdetés

100Bombs Studios nevezetű YouTube-csatornára feltöltött videó végtelenül kreatív alkotás, le a kalappal a készítő előtt.

A Pókember: Nincs hazaút 2021. december 16-án érkezik meg a magyar mozikba. Nehéz szavakba önteni, mennyire várjuk már a bemutatót. Ti is így vagytok ezzel?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)