Hirdetés

Hatalmas párbajt vezet fel a John Wick: 4. felvonás új előzetese

|

Keanu Reeves méltó ellenfelet kap a negyedik John Wick moziban.

Hirdetés

Megkapta legújabb magyar szinkronos előzetesét a jövő márciusban a mozikba érkező John Wick: 4. felvonás. A sztori szerint a Keanu Reeves által alakított főhősnek ezúttal Bill Skarsgård karakterével, de Gramont márkival kell összemérnie erejét. Klasszikus leszámolásról van szó, csak egyikük élheti túl a következő 24 órát.

Ennél több pedig nem is kell egy John Wick film történetéhez. Természetesen visszatérnek a régi kedvencek, így Laurence Fishburne és Ian McShane is.

Hirdetés

A John Wick: 4. felvonás egyébként még messze nem jelenti a széria végét, hiszen pontosan tudjuk, érkezni fog később az ötödik rész is - ha eddig nem lett volna egyértelmű, ki nyeri Wick és a márki párbaját, akkor ez a tény azért világossá teszi a dolgokat.

Mindezekkel párhuzamosan pedig készül Balerina címmel egy spin-off mozi, valamint a The Continental tévésorozat, ami a Peacock kínálatában mutatkozhat be.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)