Hirdetés

Hatalmasat bakizott az HBO, kiszivárgott a Zack Snyder: Az Igazság Ligája

|

Rövid ideig ugyan, de bárki elérte a Zack Snyder: Az Igazság Ligáját az HBO Maxen, holott a filmnek csak március 18-án szabadna megjelennie.

Hirdetés

Nagyon nem fogják most megsimogatni valakinek a buksiját az HBO Max dolgozói közül, ugyanis orbitális bakit vétettek: nemrég egy rövid ideig elérhetővé vált a platformon a Zack Snyder: Az Igazság Ligája, melynek csak több mint egy hét múlva, március 18-án szabadott volna élesednie.

Már azt is tudni lehet, egészen pontosan mit rontottak el: véletlenül az új Tom és Jerry film helyett sikerült aktiválni a Zack Snyder: Az Igazság Ligáját.

Hirdetés

Minderről többen is posztoltak képeket vagy videókat a közösségi oldalakon. Természetesen a hibát gyorsan (vagyis azért ilyen esetben elég viszonylagos, hogy mi számít tényleg gyorsan) észlelték az HBO illetékesei, azon "szerencsések" pedig, akik kiszúrták az idő előtt élesített Az Igazság Ligáját nagyjából egy-két órát tudtak megnézni az egyébként kereken négy óra hosszú filmből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)