Hirdetés

Ha/Ver 2 - nem szégyen, ha elver egy kislány... (trailer)

|

Főleg akkor, ha az a kislány Chloë Grace Moretz, te pedig a Ha/Ver 2 egyik szereplője vagy. Új trailert kaptunk az egyik legegyedibb szuperhősös film folytatásához.

Hirdetés

Az előzetes videók és poszterek alapján joggal hihette azt az egyszeri filmnéző, hogy a Ha/Ver (eredetileg: Kick/Ass) egy kockáknak szóló vígjáték - aki látta a filmet, az tudja, hogy ez nem fedi a valóságot.

Érdemes megnézni mindenkinek kortól, nemtől és érdeklődési körtől függetlenül. Aki látta, bizonyára a Ha/Ver 2-t is izgatottan várja, melyben, ahogy azt a CineStaron is olvashattátok, ezúttal az álmodozó lúzer helyett egy edzett szuperhős köszön vissza ránk, aki egy hasonló tehetségekből álló csapatot toborzott magának, hogy legyőzzék az - és reméljük a fordítók is így hivatkoznak majd rá - Anyaszomorítót (avagy a The Mother Fuckert). Ahhoz, hogy moziban láthassuk, augusztus 22-ig kell várni, addig itt a film második trailere, fogyasszátok mértéktelenül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)