Hirdetés

Hawkins minden fontos szegletét megmutatja a Stranger Things új plakátja

|

A Stranger Things fiktív városának részletes térképével hangolja a követőket a Netflix a hamarosan érkező negyedik évadra.

Hirdetés

Egyre többször hívja fel a figyelmet a Netflix a több év kihagyás után visszatérő Stranger Things-re, mi pedig örömmel fürdünk minden egyes újdonságban, mert már nagyon hiányzik Tizi és a többi jómadár. Néhány napja egy kifejezetten tartalmas előzetest is kaptunk, ami egyszerre nagyon beszédes és mégis végtelen kérdést fogalmaz meg a nézőkben.

Az előzetessel egy időben érkezett egy látványos plakát is, amely ugyan inkább visszatekint, mintsem előre, azért széles mosollyal az arcunkon vizsgáljuk a részletes ábrázolást.

Hirdetés

Az illusztrációt készítő Kyle Lambertnek nem volt ismeretlen a terep, a művész ugyanis már több ízben dolgozott együtt a Netflix és a Stranger Things stábjával. A plakáton a fiktív indianai Hawkins látható, annak minden fontos helyszínével és szörnyegetével.

A képen néhány, a sorozatban történt esemény is megelevenedik: látható például egy szovjet zászló, egy biciklis banda, egy levegőbe hajított mentőkocsi és egy hatalmas, a plázát épp megmászó szörnyeteg is.

A Stranger Things negyedik évadának eseményeiről nincsenek még pontos információink, a fogaskerekeket azonban alaposan beindította a legutóbbi előzetes. Nektek van már elképzelésetek, hogy mi lesz a cselekmény? A videó magyar felirattal látható a YouTube csatornánkon:

A negyedik szezon valamikor jövő nyáron debütál a Netflix kínálatában.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)