Hirdetés

Hayden Christensen elmondta, hogy milyen volt újra belebújni Darth Vader sisakjába

|

A Kenobi sorozat ismét összehozta Ewan McGregor és Hayden Christensen párosát.

Hirdetés

A rajongók már épp elég izgatottak attól a gondolattól, hogy Ewan McGregor visszatér a képernyőkre, mint Obi-Wan Kenobi, de mint kiderült, nem csak őt hívta vissza a Disney az új Star Wars sorozatra: Hayden Christensen újra eljátssza legemlékezetesebb szerepét, ő lesz a szériában Darth Vader.

A Hayden várhatóan kisebb szerephez jut, de még így is öröm lesz őt újra látni Vaderként. Korábban csak pár pillanat erejéig viselte a fekete sisakot.

Hirdetés

A színész az Entertainment Weeklynek elmesélte élményeit a sorozat kapcsán:

"Az egész szürreális volt. Már csak maga a tudat is, hogy visszatérhettem ennyi idő után. Egy nagyon izgalmas lehetőség volt ez, amiért én is, és Ewan is hálásak voltunk.

Imádok Star Wars projekteken dolgozni, mert mindent a közös lelkesedés fűt. Mindenki nagyon örül, hogy ott lehet. Ez a fajta energia tényleg különleges."

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

McGregor három filmben alakíthatta Obi-Want, de Haydennek csak kettő jutott. Ezúttal lehetőséget kapott arra, hogy jobban kidolgozza a karakterének több oldalát is.

"Nagy megtiszteltetés felhúzni a páncélt. Nagyon izgultam, de töltöttem annyi időt a karakterrel, hogy természetes legyen visszacsúszni a szerepbe. Egyébként is nagyon örültem, mert végre folytathattam Darth Vader utazását és a karakter természetes fejlődésének útját."

Reméljük, hogy Hayden nem csak egy túlizgult cameót hype-ol ezekkel a kijelentéseivel, hanem tényleg láthatjuk majd Vadert, ahogy bejárja a maga útját Kenobi történetének árnyékában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)