Hirdetés

Hayden Christensen is benne lesz az Obi-Wan Kenobi sorozatban

|

Az ifjú Darth Vader is csatlakozik a Disney+-os széria szereplőgárdájához.

Hirdetés

Rengeteg pletyka érkezett már a Disney+-ra készülő Obi-Wan Kenobi sorozatból, de kevés konkrétumot hallottunk még a projektről (amit igen, azt összeszedtük egy összefoglalóban).

Az biztos, hogy Ewan McGregor visszatér a címszereplőt alakítva, és az is világos, hogy a történet tíz évvel a Star Wars: A Sith-ek bosszúja után veszi kezdetét, de ezeken kívül számos kérdés van még megválaszolatlanul. Ilyen volt a korábban felröppent lehetőség is, miszerint Hayden Christensen visszatérhet.

Hirdetés

Nos, ez már többé nem kérdőjel, ugyanis a Lucasfilm a 2020-as Investor Day Callon hivatalosan is bejelentette, hogy Hayden Christensen ismét magára fogja ölteni Darth Vader jelmezét, ugyanis a karakter képében láthatjuk majd az Obi-Wan Kenobi sorozatban.

Sajnos sokkal több részletet nem tudtunk meg a színész csatlakozásáról, és arról sem, hogy mikorra várhatjuk a Kenobi szériát, de várhatóan 2021 márciusában kezdik el forgatni Deborah Chow (Az uralkodónő, The Mandalorian) rendezésében és exkluzívan a 2021-ben Európában is elrajtoló Disney+-ra jön.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)