Hirdetés

Hayden Christensen is visszatérhet az Obi-Wan Kenobi sorozatban

|

Egyelőre még csak pletykákról van szó, de könnyen lehet, hogy valamilyen formában Anakin Skywalker is részese lesz az új Star Wars szériának, így pedig kézenfekvő lenne Hayden Christensen visszatérése.

Hirdetés

A legoptimistább becslések szerint is valamikor 2021 elején kezdhetik majd el forgatni az Ewan McGregor főszereplésével készülő Obi-Wan Kenobi sorozatot, amiről egyelőre mindössze azt tudjuk, hogy a harmadik és negyedik Star Wars epizód közötti időszakban játszódik. Első hallásra talán furcsa lehet ennek fényében az, hogy Hayden Christensen is felbukkanhat az új sorozatban, hiszen karaktere, Anakin Skywaker ekkor már rég Darth Vaderré vált. A száműzetésbe vonult Kenobi mesternek viszont bőven lesz ideje merengeni a Tatuin sivatagában, így simán elképzelhető, hogy valamiféle álomjelenetben, vagy visszaemlékezésben tűnik majd fel Anakin. 

Hirdetés

Stúdióközeli források arról számoltak be, hogy jelenleg épp folynak a tárgyalások Hayden Christensen és a Disney között, ha pedig sikerül megegyezésre jutniuk, akkor Ewan McGregor mellett bizony ő is szerepelni fog a sorozatban. Nagy visszatérés lenne ez, hiszen A Sith-ek bosszúja óta Christensen mindössze egy nyúlfarknyi jelenet erejéig kölcsönözte újra hangját Anakin karakterének - arról a pillanatról van ugyebár szó, mikor a Skywalker kora moziban Rey egy csomó egykori nagy jedi biztató hangját hallotta.

Ha a pletykák igaznak bizonyulnak, akkor az a legvalószínűbb, hogy az augusztus végén esedékes Star Wars Celebrationön jelentik be Hayden Christensen visszatérését. Arra lehet számítani, hogy hivatalosan itt erősítik majd meg azt is, hogy Rosario Dawson alakítja Ahsoka Tanót a The Mandalorian sorozat második évadában.

Ti örülnétek, ha Hayden Christensen tényleg visszatérne?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)