Hirdetés

Hayden Christensen nem győzte dicsérni az Obi-Wan Kenobi sorozat Leia hercegnőjét

|

Olyat is ritkán látunk, hogy Anakin Skywalker dicséretekkel halmozza el az ifjakat.

Hirdetés

Az Obi-Wan Kenobi sorozat sokakat meglepett azzal, amikor kiderült, hogy a története középpontjába a 10 éves Leia Organát állította. Szerencsére a kis hercegnőt megszemélyesítő Vivien Lyra Blair játéka azonnal lenyűgözte a közönséget, dacára annak, hogy az őt bemutató jelenek egyike különösen esetlenre sikerült.

És azt se felejtsük el, hogy a gyerekszínészek dolga Hollywoodban sem egyszerű, a teherre pedig még rá tud tenni pár lapáttal, amikor valakinek egy olyan ikonikus karaktert kell alakítania, akit korábban Carrie Fisher keltett életre.

Hirdetés

Hayden Christensen szerint mindezzel semmi gond nem volt. A Star Wars veterán színésze úgy véli, hogy fiatal kolléganője mindent megtett, hogy felnőjön az ikonikus szerepéhez, és sikerült még a saját csavarjait is belevinnie az alakításába, így téve azt emlékezetessé.

"Nagyon jó volt látni a fiatal Leiát, és hogy miként találtak neki helyet a történetben. Sikerült visszahozni azokkal a jellemvonásokkal a karaktert, amelyek emlékezetessé tették. Az ifjú Vivien pedig remek munkát végzet Leia alakításával."

Tény, hogy az Obi-Wan Kenobi sorozat megosztotta a közönségét, és a vitapontok között bizony Leia hercegnő szerepeltetését is megtaláljuk. Abban viszont a többség egyetért, hogy a 2012-ben született, tehát karakterével egyidős Vivien Lyra Blair hibátlanul hozta a szerepét. Mi is szép jövő jósolunk neki, ha ezen a pályán marad.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)