Hirdetés

Hazatért a hókotró, amely Jeremy Renner súlyos balesetét okozta, de ennek örül a színész

|

A PistenBully veszélyes masina, de a súlyos tragédia ellenére Jeremy Renner nagyon boldog, hogy végre visszakapja.

Hirdetés

Január első napjaiban írtuk meg, hogy Jeremy Renner súlyos balesetet szenvedett, és válságos állapotban, 30 törött csonttal szállították kórházba. Később kiderült több részlet is a tragédia kapcsán, többek közt az, hogy a színész saját unokaöccsét próbálta kimenteni a hó fogságából, amikor saját hókotrója ment át rajta. Számos műtét és kezelés után végre eljött a hosszas gyógyulás és felépülés ideje, és az a bizonyos Kässbohrer PistenBully hókotró is visszatérhetett tulajdonosához.

Azt hihetnénk, hogy egy ilyen súlyos baleset után az ember inkább megválna a tragédiát okozó géptől, de az MCU színésze sokkal inkább boldog, hogy hazatér a hókotró további szolgálatra. Instagramon sztorizott ennek kapcsán, még egy Halálsoron utalás is jutott a nagyérdeműnek a hazaszállítás kapcsán.

Hirdetés

Bár a sztorik már lefutottak, természetesen van mementója az örömteli híradásnak:

A színész egyébként a hazatérése óta már elkezdett edzeni, legújabb sorozata pedig egészen más, mint amit eddig megszokhattunk tőle, de pont azért különleges, mert erőt ad neki a talpra álláshoz.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)