Hirdetés

Új traileren a His Dark Materials

|

A nagysikerű fantasy regényekre épülő sorozat a San Diego Comic-Conon mutatta meg magát a nagyközönségnek.

Hirdetés

Jelenleg is zajlik az év egyik legnagyobb geek eseménye, a San Diego Comic-Con, ahol minden alkalommal rengeteg új film és tévésorozat stábja jelentkezik új előzetesekkel és izgalmas részletekkel. A His Dark Materials már korábban is bemutatkozott egy traileren, viszont a legújabb előzetes lényegesen hosszabb és tartalmasabb.

Hirdetés

Bár nem annyira széles körben ismert, mint a Harry Potter vagy A Gyűrűk Ura, a His Dark Materials (vagy ahogy itthon jelent meg,  Az Úr sötét anyagai) a modern fantasy irodalom egyik legelismertebb trilógiája, ami kiválósága ellenére még mindig nem kapott annyira színvonalas adaptációt, mint nagy vetélytársai. Bár 2007-ben megjelent egy hollywoodi adaptáció az első regény alapján, a film nem tudta jól megragadni azokat a keményebb témákat (mint pl. az egyház kritikája), amelyek az eredeti történetben fontos szerepet játszottak, így nem kapott nagy elismerést.

Az eddigi előzetesek alapján úgy tűnik, hogy most végre megváltozhat a helyzet, ugyanis az HBO és BBC által közösen készített tévésorozat már az első előzetesek alapján is rendkívül színvonalasnak és izgalmasnak tűnik, arról már nem is beszélve, hogy olyan színészekkel találkozhatunk majd, mint Daphne Keene (Logan) vagy James McAvoy (X-Men, Széttörve).

Bár az HBO még nem árult el pontos megjelenési dátumot, azt már most is tudjuk, hogy valamikor idén már láthatjuk a sorozatot. Nektek hogy tetszik? Olvastátok az eredeti regényeket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)