Hirdetés

Sorozatot készít az HBO az Oscar-díjas Élősködőkből, a Marvel filmek sztárját akarja főszereplőnek

|

Az Oscar 2020 legnagyobb nyertesét tervezi sorozatként képernyőre adaptálni az HBO, és úgy fest, van már jelöltje a főszerepre is.

Hirdetés

Történelmet írt Bong Joon-ho hetedik nagyjátékfilmje azzal, hogy első nem angol nyelvű alkotásként elhódította a legjobb filmnek járó díjat. Persze a külföldi filmeknek fenntartott kategóriát is magabiztosan uralta, ahogy a legjobb rendezésért és a legjobb eredeti forgatókönyvért odaítélt szobrokat is hazavihette a stáb, tehát összesen négyet.

Hirdetés

Ahogy pedig ilyenkor lenni szokott, hirtelen ráirányult a médiafigyelem az Élősködőkre, és minden kapcsolódó információmorzsára vércseként csap le a szenzációra kiéhezett sajtó. Az első patront a Collider durrantotta el, de nem azzal, hogy "leleplezte" az HBO adaptálási szándékát (lehetett már tudni jóval az Oscar-gála, sőt a nevezettek nyilvánosságra hozatala előtt), hanem a főszereplő kilétének belengetésével. Eszerint Mark Ruffalo, mindenki kedvenc Hulkja lenne a nyomorban tengődő család feje, amelyik mindent megtesz azért, hogy egy gazdag família bizalmába férkőzzön, és így biztosított legyen a megélhetésük. A színész még nem kommentálta az értesülést, és az HBO is csak rövid közleményben reagált, ami nem cáfolja, de nem is támasztja alá az előbb leírtakat.

Az Élősködők által inspirált limitált HBO sorozat a fejlesztés korai stádiumában van, finoman szólva is korai bármilyen spekuláció a karakterek és színészek kilétét illetően.

Az értelemszerűen Amerikába helyezett, mindössze hat részesre és egyetlen évadra tervezett sorozat Bong Joon-ho szerint lehetőséget ad arra, hogy még jobban kibontsák az egyes történetszálakat és elmélyítsék a karaktereket, hiszen a végeredmény olyan lesz, akár egy hatórás film.

Ti örülnétek, ha Mark Ruffalo játszaná a családfőt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)