Hirdetés

Trónok harca - sörrel készül az HBO az utolsó évad előtt

|

A HBO egy sörfőzdével közösen egy egyedi reklámkampánnyal vezeti fel a tévésorozat legutolsó évadát.

Hirdetés

Idén befejezi pályafutását az utóbbi évek egyik legnépszerűbb tévésorozata, a George R.R. Martin fantasy regénysorozatából adaptált Trónok harca. Az utolsó évadot természetesen hatalmas várakozás előzi meg, amit az HBO is igyekszik minél ügyesebben kihasználni egy kis marketinggel.

Hirdetés

A csatorna a Brewery Ommegang nevű belga sörökre szakosodott sörfőzdével fogott össze, hogy közösen piacra dobjanak egy For The Throne nevű sört, ami kifejezetten a sorozatot hivatott népszerűsíteni. A Brewery Ommegang elnöke, Doug Campbell szerint egy igen különleges sörféléről van szó:

"A tél eljött, a fal leomlott és a Westerosért vívott végső csata már folyamatban van. Ezzel az új itallal átléptük a hagyományos sörfőzés határait, és olyan, általában boroknál használt alapanyagokhoz is nyúltunk, amelyek segítségével egy különleges és egyedi sört hoztunk létre. Ennek a sörnek 'oenobeer' a neve, az utóbbi időben nagyon sokat tanulmányoztuk. A For The Throne az első idei sörünk, ami ezzel a módszerrel készül és az egyetlen, amit a Trónok harca nevével fémjeleztünk."

A limitált kiadásban készülő sör sajnos csak az Egyesült Államokban lesz elérhető, de ha valaki esetleg New Yorkban jár március 8. után, akkor ha lehet, hozzon már nekünk is pár üveggel.

Nektek hogy tetszik az ötlet? Tennétek vele egy próbát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)