Hirdetés

Az HBO mindent belead a Trónok Harca spin-off sorozatokba

|

Korábban már volt róla szó, hogy a csatorna tervezgeti a sorozat folytatását, most pedig kiderült, hogy elég komolyan veszik ezt az egészet.

Hirdetés

Azt már jó ideje tudjuk, hogy a következő Trónok Harca évad egyben az utolsó is lesz, ami az HBO-nak azért szomorú, mert ez jelenleg toronymagasan a legsikeresebb sorozatuk. A csatorna ennek ellenére nem pánikol, sőt, már nyakig benne vannak a spin-off sorozatok kidolgozásában.

Hirdetés

Francesca Orsi, a HBO drámákkal foglalkozó alelnöke egy konferencián beszélt a csatorna terveiről és kiderült, hogy legalább három, de legfeljebb öt spin-off sorozatot terveznek jelenleg, amelyekhez, már írókat is találtak:

"Sikerült megegyeznünk négy nagyon tehetséges íróval, akik George R.R. Martin gazdag univerzumának négy különböző korszakát fogják felfedezni."

A szóban forgó tehetségek Max Borenstein (Kong: Koponya-sziget), Jane Goldman (X-Men: Az elsők), Brian Helgeland (Lovagregény) és Carly Wray (Reklámőrültek) lesznek, de azt persze még nem tudni, hogy melyikük pontosan milyen koncepción dolgozik.

Orsi azt is elárulta, hogy egyáltalán nem fognak spórolni csak azért, mert spin offokról van szó, ezek a sorozatok ugyanakkora, ha nem nagyobb költségvetéssel fognak majd dolgozni, mint a jelenlegi sorozat.

Nektek hogy tetszik az ötlet? Ki lehet hozni ennyi jó sorozatot a témából vagy inkább túladagolás lesz nekünk?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)