Hirdetés

Trónok harca - a sorozat befejezése nem fogja befolyásolni a könyveket

|

George R. R. Martin szerint a sorozat által választott befejezés egyáltalán nem befolyásolja majd, hogy a könyvek hogyan érnek véget.

Hirdetés

A Trónok harca utolsó évada minden bizonnyal az utóbbi évek egyik leginkább megosztó tévésorozatos befejezése volt, így nem csoda, hogy sok rajongó a regények írójától várja a megváltást. Vagy akár csak az elhatárolódást a tévében látottaktól.

Hirdetés

Szerencsére nem kell emiatt aggódni, ugyanis George R. R. Martin, a könyvek szerzője nemrég adott egy interjút, ahol (ismét és nyomatékosan) elárulta, hogy a tévésorozat cselekménye semmilyen kihatással nem lesz arra, hogy a könyvek története hogyan alakul:

"Nem lesz hatással a könyvekre a sorozat lezárása. Egyáltalán nem. Nem tudok mindenkinek megfelelni, szóval elsősorban magamnak kell."

Az interjúban egyébként Martin arról is beszélt, hogy bár az ellenkezőjét remélte, összességében a tévésorozat csak hátráltatta az írásban:

"Úgy gondolom, hogy nem tett jót nekem. A dolog, aminek fel kellett volna gyorsítania inkább lelassította a folyamatot. Minden nap, amikor leültem írni azt gondoltam: úristen, csak négy oldalt írtam, mikor negyvenet kellett volna!"

Ennek tükrében nagyon reméljük, hogy a sorozat befejeződésével újabb lendületet tud venni az író és a rajongók mihamarabb a kezükbe vehetik majd a sorozat következő kötetét. Sajnos egyelőre nem úgy tűnik, hogy teljes figyelmét a regényeknek szentelné, de bízzunk benne, hogy kapunk egy sokak számára talán elfogadhatóbb lezárást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)