Hirdetés

HBO GO-ra hozzánk is a világpremierrel egyszerre fut be a Jóbarátok: Újra Együtt

|

Az eredetileg HBO Maxre készült epizód az amerikai premierrel egyidőben érkezik a magyar HBO kínálatába.

Hirdetés

Korábban arról szóltak a hírek, hogy a Jóbarátok visszatérő, önálló epizódja májusban még nem lesz nézhető az itthoni HBO kínálatában, egy friss sajtóközlemény azonban jó hírekkel szolgál mindenkinek, aki várja az Újra Együtt című részt:

"Hosszas egyeztetések, éjszakába nyúló levelezések, telefonváltások és sok álmatlan éjszaka után"

azt írják, sikerült összehozni, hogy itthon is az amerikai premierrel egyidőben, tehát május 27-én délelőttől nézhető legyen a Jóbarátok: Újra Együtt.

Hirdetés

Az egyszeri epizódot Ben Winston rendezte és a teljesség igénye nélkül olyan sztárok tűnnek majd fel benne, mint David Beckham, Justin Bieber, Cara Delevingne, Lady Gaga vagy Cindy Crawford.

Azt már korábban megtudtuk, hogy az új epizód nem az eredeti sorozat folytatása lesz, helyette egy visszaemlékezés, mely a kulisszák mögé is betekintést enged majd. Szerencsére az alap felállás nem változott, így visszatér Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer is, hogy újra mosolyt csaljanak a Jóbarátok kedvelőinek arcára.

Addig is érdemes lehet felmenni az HBO GO-ra, ahol az egész eredeti sorozat magyar nyelven elérhető (felirattal és szinkronnal is).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)