Hirdetés

Három friss sorozat, köztük egy DC-s alkotás jön az HBO streaming platformjára

|

Mindegyik újdonságot J.J. Abrams produkciós cége készíti az HBO Maxra.

Hirdetés

Már most is elég sok olyan előfizetéses szolgáltatást találni, amelynek hála temérdek mennyiségű sorozatot és filmet streamelhetünk. Hamarosan pedig a Warner is beszáll a buliba, és a jelek szerint érkezik néhány ígéretesnek tűnő, ráadásul vadonatúj alkotás is a saját platformjára.

Hirdetés

Az HBO Max bejelentette, hogy a J.J. Abrams által alapított Bad Robot Productions és a Warner Bros. Television Group közösen három friss sorozatot is készít a platformra. Az első a Duster, aminek középpontjában egy bűnbandának dolgozó sofőr áll majd, és bepillantást kapunk a nem túl kellemes életébe. A második sorozat az Overlook nevet viseli, és ez nem teljesen eredeti alkotás, ugyanis Stephen King Ragyogás című művén alapul, és az amerikai fikció legismertebb kísértetjárta szállodájának történeteit fogja a nézők elé tárni.

Végül pedig készül egy olyan alkotás is, aminek DC-s karakterek lesznek a főszereplői, méghozzá a Justice League Darkhoz kapcsolódó arcok. Erről egyelőre nem derült ki túl sok információ, de számítani lehet arra, hogy olyan népszerű alakok tűnnek majd fel a képernyőn, mint John Constantine vagy épp a Mocsárlény. Kíváncsian várjuk, hogy mennyire sikerül majd bevonzania a nézőket az HBO Maxnak ezekkel a sorozatokkal.

Nektek melyik alkotás tűnik a legérdekesebbnek a három közül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)