Hirdetés

Megvan, hogy mikor és mennyiért startol el az HBO Max

|

Napra pontos dátum még nincs, de a hónapot és az árazást már ismerjük.

Hirdetés

A WarnerMedia bejelentette, hogy az új streaming szolgáltatása 2020. májusában fog elindulni, legalábbis az Egyesült Államokban. A világ többi részéről egyelőre nincs infó, de remélhetőleg nem kell sokat várnunk, ha már az HBO GO úgyis itt van.

Hirdetés

Immár az árazást is ismerjük: 15 dolláros (kb. 4500 forintos) havidíjat kell majd kicsengetnünk, a nyitáskor elérhető nagyjából 10 000 órányi tartalomért. Rengeteg film és sorozat vár majd ránk, köztünk a Jóbarátok is, ami az indulás után már nem lesz elérhető a Netflixen, mivel költözik az HBO Maxre.

Rengeteg infó érkezett az éjjel az HBO-val kapcsolatban, például, hogy érkezik egy új Trónok harca széria, ami a Targaryen ház történetét dolgozza fel 10 részben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)