Hirdetés

Watchmen - új trailer érkezett

|

Még mindig nagyon izgalmasnak néz ki az Alan Moore képregényét folytató tévésorozat.

Hirdetés

A Watchmen történetének írója, Alan Moore híres arról, hogy kifejezetten ellenzi a műveiből készült filmeket és sorozatokat, ez pedig nem véletlen: képregényei mind a műfaj sajátosságai köré vannak felépítve, így rendkívül nehéz olyan adaptációt készíteni, ami megfelelően át tudja adni az eredeti alkotói szándékot. Ettől független az HBO bevállalta, hogy mégis megpróbál összerakni egy folytatást, ami a szellemiség megőrzése mellett a saját lábán is meg tud állni, az előzetesek alapján pedig úgy tűnik, hogy még akár sikerülhet is a lehetetlennek tűnő feladat.

Hirdetés

A legújabb trailerben a főbb karaktereket ismerhetjük meg egy kicsit jobban, illetve a történet középpontjában lévő terrorista csoport, a Hetedik Lovasság is fontos szerepet kap. Az előzetesekből egyébként tisztán látszik, hogy a sorozat igyekszik minél jobban elválasztani magát az eredeti képregénytől, viszont ennek ellenére azért találkozhatunk majd ismerős arcokkal, ugyanis Doctor Manhattan és Ozymandias is feltűnnek majd.

Mindig iszonyatos nyomást helyez egy alkotóra, ha az eredeti Watchmenhez kell hozzányúlnia, de egyelőre úgy tűnik, hogy Damon Lindelof magabiztosan egyensúlyozik, mi pedig alig várjuk, hogy végre megnézhessük az első epizódot. A Watchmen bemutatkozása október 25-én várható az HBO-n. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)