Hirdetés

Heath Ledger eredetileg azt tervezte, hogy visszatér Jokerként

|

A tragikus hirtelenséggel elhunyt színész másodszorra is magára öltötte volna a DC őrült bohócának jelmezét. És imádtuk volna.

Hirdetés

Sok rajongó szerint a Nolan-féle Batman-trilógia az eddigi legjobb feldolgozása a denevérember történetének, többek között azért is, mert a második részben, A Sötét Lovagban Heath Ledger remekül alakította Joker szerepét. Most pedig az is kiderült, hogy a színész tervezte a visszatérést.

Hirdetés

Heath Ledger testvére, Kate Ledger egy interjúban beszélt arról, hogy a színész mennyire élvezte a közös munkát Christopher Nolannal, Christan Bale-lel és Gary Oldmannel, újból eljátszotta volna Jokert a folytatásban.

Egyébként Nolan a színész iránti tisztelete miatt nem keresett új embert a legendás karakter szerepére, és ezt a döntését talán a rajongók sem vitatják, hiszen rengetegen gondolják úgy, hogy Ledger volt minden idők egyik legjobb Jokere.

És szerintetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)