Hirdetés

Újrakevert, 4K-s verzióban jelenik meg újra a klasszikus Hellboy film

|

A film megjelenésének 15. évfordulójára egy minden extrával és rendezői változattal is megtömött csodacsomagot kapunk, még idén ősszel.

Hirdetés

Ugyan a legutóbbi Hellboy nem volt elképesztő siker, Guillermo del Toro első feldolgozása a mai napig az egyik legjobb képregényfilmként van számon tartva. Az ő Hellboy feldolgozása idén októberben újra megjelenik majd, nagyobb felbontásban, rengeteg extrával, ez talán vigasztalja majd a karakter rajongóit, akik a legutóbbi próbálkozás óta tikkelő szemmel lézengenek céltalan a létezésben.

Hirdetés

A Sony előkaparta az eredeti szalagokat, hogy megalkossák a 4K-s, újrakevert verziót. Mind a mozikban levetített, mind a rendezői változat benne lesz a csomagban, mindkettőt Dolby Atmos és 5.1-es audiosávval is megkapjuk. A film mellett több órányi extra vár ránk: egy új interjú a rendezővel, kivágott jelenetekkel, kérdezz-felelek felvételek és rengeteg más.

A 4K-s UHD remaster pontosan október 15-én fog megjelenni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)