Hirdetés

Hellboy 3 - Guillermo del Toro szerint nem lehetetlen

|

A rendező még nem adta fel, hogy trilógiává bővítse a nagy vörös történetét. Twitteren indított szavazást a terveiről.

Hirdetés

A Hellboy első és második része nem termelt ki akkora pénzhegyeket, mint a mai DC és Marvel filmek, de ettől függetlenül teljesen jól sikerültek. A képregények és szuperhősös mozik rajongói imádták, és várják a folytatást, ami azonban csak nem akar szilárd talajra kerülni.

Legutóbb Ron Perlman annyit mondott az egészről, hogy "már nem beszélünk róla", de úgy tűnik, hogy ennek ellenére del Toro mégsem tett le a projektről. Legalábbis Twitter posztjai alapján erre következtethetünk.

A rendező azt ígérte, hogyha a Hellboy 3 posztja kap legalább 100 000 szavazatot, akkor tárgyalásokba kezd. A kérdéses szavazásra alant ti is leadhatjátok a voksotokat. A hír írásának pillanatában már 93 000 felett jár az igenek száma.

Hogy egy kósza Twitter szavazás elég lenne arra, hogy beindítsa a gépezetet? Nehéz megmondani de del Toro nem úgy néz ki, aki feladná a projektet. Őszintén reméljük, hogy sikerül összehoznia.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)