Hirdetés

Hellboy 3 - végleg eldőlt a folytatás sorsa

|

Korábban már a rendező, Guillermo del Toro, és a Hellboy filmek főszereplője, Ron Perlman is kifejtette, mennyire szeretnék befejezni a trilógiát. Most azonban pont került a kérdés végére, és ennek senki sem fog örülni.

Hirdetés

Januárban még arról számolhattunk be, hogy Guillermo del Toro szerint nem lehetetlen egy harmadik Hellboy mozi létrejötte, sőt a címszereplő Ron Perlman is számtalan alkalommal hangsúlyozta, trilógiaként kellene lezárni a sztorit. A rajongók eddig töretlen lelkesedéssel reménykedtek, ma azonban kiderült, hogy végleg temetnünk kell a folytatást.

Guillermo del Toro a Twitteren osztott meg egy bejegyzést, amelyben röviden vázolta, hogy bár ő tényleg minden megpróbált, ki kell jelenteni, hogy nem fog elkészülni a Hellboy 3.

Azt nem tudni, hogy a stúdió vagy a jogtulajok tettek végül keresztbe a projektnek, de gondolom az sem vigasztalna senki, ha kiderülne, ki miatt marad lezáratlan Hellboy története. Nincs mit tenni, bele kell nyugodnunk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)